Ga naar de inhoud

MANIFESTOR

(ongeveer 10% van de bevolking)

Als Manifestor hebben we allemaal wel eens te horen gekregen dat we eropuit moeten gaan en dingen moeten laten gebeuren, om onze dromen en intenties te manifesteren, om ze waar te maken.

Als Manifestor heb je het vermogen om projecten op te starten en onafhankelijk te handelen, en dus is het dit type (dat slechts ongeveer 10% van de bevolking uitmaakt) dat ons culturele ideaal is geworden van ‘hoe in de wereld te Zijn’. Dit soort onafhankelijke acties is echter alleen weggelegd voor een Manifestor, die vaak het gelukkigst is als ze aan zichzelf worden overgelaten en de dingen op hun eigen manier kunnen doen. Tegelijkertijd profiteren Manifestors ook van de andere Types wanneer ze worden voorzien van energieke en creatieve ondersteuning en advies over hoe een project te voltooien.

Als we een Manifestor in ons leven hebben, verzetten we ons vaak tegen hun natuurlijke vermogen om te handelen, omdat we zowel bang zijn voor hun onafhankelijkheid als voor de manier waarop hun acties ons beïnvloeden. De acties van een Manifestor hebben altijd invloed op de mensen om hen heen, waardoor er een rimpeleffect ontstaat. De Manifestor heeft een krachtig Aura die dicht en afgesloten kan aanvoelen, waardoor anderen op afstand worden gehouden. Het fungeert als een barrière voor de buitenwereld om de onafhankelijkheid van een Manifestor te beschermen en om op zichzelf te staan.

Strategie: To Inform – Informeren

Als je je ware aard niet uitleeft als Manifestor, heb je voornamelijk te maken met een gevoel van Boosheid. Zodra je begint te observeren hoe jouw beslissingen van invloed zijn op anderen en je mensen informeert voordat je handelt, bouwt dit vertrouwen op en maak je de weg vrij zodat je vrij en zonder weerstand kunt bewegen. Let wel op aan wie je informeert. Niet iedereen respecteert jouw (impulsive) doen en laten en kan zich daardoor zorgen gaan maken en zich met jou bemoeien, ze werken jou tegen.

Afstotend Aura

Als Manifestor heb je een afstotend Aura. Dit klinkt negatief maar het werkt juist in jouw voordeel. De mensen die niet goed voor jou zijn, stoot je af voordat je ze überhaupt gesproken hebt. Ze zullen zich ongemakkelijk voelen in jouw bijzijn of vind jij zelf iemand heel interessant en wil je meer van deze persoon weten maar blijft het contact erg stroef? Dan is deze persoon (nog) niet voor jouw. Als Manifestor ben je een magneet voor mensen, dieren, projecten etc. die voor jou bedoeld zijn. Waar jij van kan leren en op kan bouwen.

Misschien is het je wel eens opgevallen dat wanneer je bij een gelegenheid binnenkomt, je een verandering opmerkt. ‘Waarom is het opeens zo stil…?’. Door de afstotende Aura laat je een impact achter. Of je nu praat of niet, jouw aanwezigheid is altijd te voelen door anderen. De Manifestor is er ook juist om impact te maken. Omdat je een afstotende Aura hebt zal je merken dat je wat meer tijd nodig hebt om je plek te vinden in een groep mensen. Een Manifestor wordt dan ook wel Lone Wolf genoemd. Ondanks dat veel mensen naar een Manifestor op kijken of zelfs een Manifestor zouden willen zijn, is het niet altijd makkelijk om een Manifestor te zijn.

Intiatiefnemer

Manifestors zijn de starters. Wanneer zij weten waar hun interesse/passie ligt en zij hun rust nemen zodat hun energie kan stromen, komen er ideeën boven en ervaren zij een Urge (een extreme boost van energie om het idee te gaan manifesteren). Voelen zij die Urge dan werken zij zonder al te veel moeite hun idee uit. Ze weten precies wat er voor nodig is om dit voor elkaar te krijgen. Dit lukt alleen als ze mensen om hun heen hebben die hen begrijpen en vertrouwen. Heb je de mensen om je heen niet geïnformeerd of word je gestoord wanneer je in zo een Urge zit dan kan jouw Not-Self theme (jouw niet-zelf thema) opkomen. Je voelt boosheid en irritatie en gebeurt dit regelmatig kan het zelfs uitlopen op woedeaanvallen.

Loslaten

Op het moment dat je jouw doel bereikt hebt als Manifestor, wanneer de energie boost op is, is het tijd om het vervolgens los te laten. Wanneer de Urge voorbij is en je blijft met het project bezig dat je bent begonnen zal het je juist energie kosten. Zorg ervoor dat je tijdens het project een netwerk hebt opgebouwd zodat zij het van je kunnen overnemen. De Urge is voorbij en er komt al snel een andere idee die je wil starten.

Doel

Jou doel als Manifestor is het leren mensen te Informeren voordat je begint met het uitwerken van ideeën waarbij jij die Urge voelt. Vaak zullen het grootse ideeën zijn die andere mensen heftig vinden en jou daardoor geen positieve energie zullen geven. Door te informeren dat je even met rust gelaten wil worden omdat je jou energie boost wil benutten geef je duidelijkheid aan de mensen om je heen en door te delen wat je gaat doen trek je ook mensen aan die je nodig hebt om je doel te bereiken. Zo bouw je een netwerk op. Een win win situatie.

Let op!

Het is leren informeren van verschillende dingen. Niet iedereen hoeft te weten wat je gaat doen want niet iedereen zal het accepteren of ze zullen zich zorgen maken of het wel een goed idee is. Dit geeft jou negatieve energie terwijl je nou net lekker de positieve energie van je Urge voelt. In de loop van de tijd leer je de juiste mensen te informeren. Dit vergroot de mogelijkheid voor jou om innerlijke Vrede te ervaren.

Ben jij een Manifestor en wil je meer leren over jouw type?
Bekijk deze website voor meer informatie over de Manifestor!

1 reactie op “Manifestor”

  1. Wauw ik ben zelf Manifestor en ik kan me zo vinden in de uitleg! Bizar dat alles zo van invloed is en waar de boosheid vandaan kan komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *