Ga naar de inhoud

PROJECTOR

(ongeveer 23% van de bevolking)

Projectoren zijn niet-energetische typen en vormen ongeveer 23% van de bevolking.
In tegenstelling tot Manifestors en Generators, hebben projectoren geen consistente en betrouwbare energie om te werken of te manifesteren.

Ze moeten dus leren efficiënt met hun energie om te gaan om een bepaald niveau van activiteit te behouden, zonder het risico een burn-out op te lopen. Als Projector heb je het vermogen om anderen te adviseren en een gids te zijn zodra je vaardigheden zijn ontwikkeld. Het is dus belangrijk dat je weet waar jouw expertise(s) lig(gen).

Strategie: To wait for the Invitation – Wachten op de uitnodiging

De strategie voor een projector is om te wachten op de uitnodiging zodra jouw expertises zijn erkend.

Ervaring opdoen door efficiënt gebruik te maken van jouw energie stelt projectoren in staat hun middelen en werkcapaciteit te beheren.

Het stelt hen ook in staat om anderen te adviseren over hoe het eventueel ‘beter’ zou kunnen.

Projector is als een Gids

Projectoren zijn hier om te begeleiden. Het is belangrijk om voor jezelf te leren herkennen of je iemand kan helpen en vooral wanneer wel of niet. Door op de uitnodiging te wachten en eerst in te checken met jouw Autoriteit, beschermt het jezelf tegen de diepe bitterheid die je ervaart wanneer je voortijdig handelt en niet op de juiste manier wordt erkend voor jouw gaven.

De Aura van een Projector is de enige die doordringt tot in de kern van de ander en stelt zich op deze manier regelmatig bloot aan de diepste vorm van conditionering. Binnen deze werking ligt de bron van jouw Projector gave – om te herkennen hoe energie moet worden gebruikt.

Ze hebben een natuurlijke gave om gidsen te zijn maar ze moeten een vakgebied beheersen om erkend te worden en advies te kunnen geven zonder weerstand te ervaren. Anders kunnen Projectoren opdringerig en als betweter overkomen en lopen ze het risico anderen te irriteren.

Doordringend Aura

Omdat de Projector Aura gefocust en absorberend is, kunnen ze de kern binnendringen van de ander en hen door en door Zien. Wanneer een projector de ander probeert te pushen, en hulp geeft zonder dat er naar gevraagd wordt, komen ze weerstand tegen. Hierdoor kunnen ze zich wrokkig en uitgeput voelen, en na verloop van tijd, leidt dit tot bitterheid omdat ze niet worden erkend.

Het doel van een projector is om te leren hoe je de juiste uitnodigingen accepteert. Laat zien waar jij goed in bent. In de loop van tijd merken mensen op waar jouw expertise ligt en kunnen zij jou om hulp vragen.

Geef geen ongevraagde hulp of advies. Dat betekend niet dat je letterlijk moet zitten wachten tot dat er iemand naar je toe komt en vraagt voor jouw hulp.

Let op!

Mensen vinden ongevraagd advies of hulp niet prettig en keren jou de rug toe ondanks dat jouw hulp of advies vanuit een goed hart komt. Omdat jij je niet gehoord voelt, kun je je gekwetst voelen. Gebeurt dit regelmatig dan voel je je verbitterd en raak je het vertrouwen kwijt in de mens maar raak je vooral het vertrouwen kwijt in jezelf.
Dit betekend niet dat je nooit hulp of advies mag bieden zonder een uitnodiging. Ook al weet je wat een ander nodig heeft en geef je graag jouw mening of advies, vraag altijd of de ander daarvoor open staat.

Door te leren wachten naar de uitnodiging, vergroot dit voor jou de mogelijkheid om Succes te ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *