Ga naar de inhoud

Deze pagina is nog niet volledig af.

Human Design

Wat is Human Design?

Human Design is een nieuw systeem van zelfkennis dat verschilt van al het andere dat tegenwoordig in de wereld bestaat.

Het is niet gebouwd op geloof, maar is een logisch, wetenschappelijk systeem dat je de mogelijkheid biedt om te experimenteren met de mechanica ervan en om voor jezelf te ontdekken of het voor jou werkt.

Human Design toont je een concrete kaart van je eigen ‘ik’ en geeft je eenvoudige handvatten om de juiste beslissingen te nemen, jezelf te zijn en weerstand in je leven te begrijpen en weg te nemen. Human Design biedt je de mogelijkheid om jezelf te ontdekken, je eigen ‘ik’ te leren begrijpen en te accepteren.

Ontdek jouw Human Design

Hoe ontstaat mijn persoonlijke Human Design?

Op de datum, tijd en plaats waar je geboren bent op Aarde, stonden de Planeten, de Zon en de Maan in een bepaalde positie rond de Aarde in het universum. Deze unieke combinatie is dus alleen voor jou van toepassing, en het heeft dus ook een unieke invloed op je persoonlijkheid.
Je kunt het zien als een soort momentopname van de kosmos, een astrologische blauwdruk die volledig persoonlijk is.

Vanaf het moment dat je wordt geboren, wordt je geconditioneerd. Je komt bij jouw opvoeders terecht. Zij leren jou het leven zoals zij dat zien en ervaren.
Je groeit op met een eigen wil maar je wordt regelmatig gecorrigeerd of terug geroepen als je volgens jouw ouders, opvoeder, vrienden, partner of leraar iets doet wat volgens hen niet de bedoeling is. Je wordt geconditioneerd.

Voor de een is het makkelijker om naar zijn of haar eigen gevoel te luisteren en er naar te handelen maar soms weet je het gewoon even niet of vind je het überhaupt lastig om jouw eigen gevoel te herkennen en te volgen.
Daardoor kan je je gefrustreerd voelen, boosheid ervaren, teleurgesteld voelen of verbitterd zijn.
Deze gevoelens komen ergens vandaag en heeft volgens Human Design te maken met het niet opvolgen van jouw Body Type.

Door diep te duiken in jouw blauwdruk kan je tot nieuwe inzichten komen en kunnen er vragen beantwoord worden waarom je denkt zoals je denkt en doet zoals je doet.

Een samensmelting van twee stromen wetenschap

Het Human Design Systeem is een verbinding van twee stromen wetenschap. Traditioneel en Modern.

De traditionele wetenschappen – astrologie, zowel oosters als westers, het hindoe-brahmaan-chakrasysteem, de Zohar of Kabbalah, en het aller belangrijkste, de I’Ching, het Boek der Veranderingen – dit zijn de traditionele bouwstenen die samenkomen dat menselijk is. Gecombineerd met de moderne wetenschap van het lezen van de genetische code, biedt dit je diepgaand inzicht in hoe je bent ontworpen om door de materiële wereld te navigeren.

Human Design bestaat uit 5 verschillende body type.

Klik hier en ontdek jouw BodyType.

  • Manifestor
  • Projector
  • Generator / Manifesting Generator
  • Reflector

Elk type heeft zijn eigen aura en alle 5 werken ze totaal anders.
Bekijk hieronder hoe het aura van elk type werkt.

The Whole Spectrum

Lisdoddestraat 40
1441 NN Purmerend

Samenwerking

  • +31 6 39 78 45 45
  • info@thewholespectrum.nl