Ga naar de inhoud

Cupping

Cupping ziet er misschien wat apart en pijnlijk uit. Pijnlijk hoeft het absoluut niet te zijn! Meestal geeft het direct een gevoel van verlichting.
Doordat de cups vacuüm gezogen worden op de huid kan je tot zo een 4 cm diep het lichaam binnendringen. Dat betekend dat je de onderste laag van het bindweefsel kan bereiken en de doorbloeding diep in de weefsellagen stimuleert zodat het bindweefsel weer soepel kan bewegen. Hierdoor verminderd het de pijn in spieren en botten zodat bewegen weer pijnloos wordt.

Ontspanningsmassage

TIJDELIJK NIET TE BOEKEN IVM WIJZIGING LOCATIE.

Een ontspanningsmassage verlicht de spanning in de spieren. Het werkt niet alleen ontspannend voor het lichaam maar ook voor de geest. Door de langzame zachte of stevige strijkingen met olie over de spieren ontspant het lichaam. Door de herhaaldelijke strijkingen geeft dit rust voor de geest. Geef je volledig over aan de massage, dan ga je volledig ontspannen naar huis.

Klassieke (sport) Massage

Een klassieke massage in combinatie met sport massage is net iets anders dan een ontspanningsmassage. Bij deze massage wordt er meer nadruk gelegd op de spieren voor extra doorbloeding. De spieren worden met kracht behandeld, om het lichaam weer in balans te krijgen. Bij deze massage worden er verschillenden massagetechnieken gebruikt zoals diepe en langzame bewegingen en soms ook cupping. Deze massagetechnieken zorgen voor reacties in het lichaam die het spierherstel moeten bevorderen. Het verbetert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

Reiki

TIJDELIJK NIET TE BOEKEN IVM WIJZIGING LOCATIE.

霊 rei (‘geest’ of ‘ziel’) en 気 ki (‘energie’ of ‘levenskracht’).

Reiki behoort tot de alternatieve geneeswijzen. Doormiddel van handoplegging stroomt de energie van de gever door naar de nemer. De energie weet zijn weg te vinden en heft blokkades op in het lichaam. Tijdens de behandeling kunnen er emoties vrij komen, kan je tintelingen, warmte of kou ervaren.

Reiki & Ontspanningsmassage

Oase Centrum
Amstellaan 2
1442 RX Purmerend

Cupping & Sportmassages

Sporting de Gors
Lisdoddestraat 40
1441 NN Purmerend

Contact
info@thewholespectrum.nl