Ga naar de inhoud

Meditatiekussen halve maan XL

€99,00 incl. btw

Het halve maan XL meditatiekussen ziet er apart uit maar de grootte en vorm van het kussen zijn als het ware een kopie van de benen in kleermakerszit. Heerlijk om de knieën op te rusten voor een comfortabele houding!

Het meditatiekussen is zo ontworpen dat de knieën en benen volledig ondersteund worden. Hierdoor is dit meditatiekussen perfect voor mensen die niet comfortabel zitten in een kleermakerszit of lotushouding omdat zij de knieën niet omlaag kunnen brengen of voor mensen met knie- of heup problemen.

Meditatiekussen halve maan XL

Het meditatiekussen halve maan XL valt direct op door haar bijzondere vorm en grootte; het kussen is als het ware een blauwdruk van de benen in kleermakerszit. Hierdoor worden de benen geheel ondersteund en dat zorgt voor meer comfort voor de heupen en knieën en draagt bij aan een ideale zithouding.

Los meditatiekussen of als set met een zabuton (vloerkussen)

Het meditatiekussen halve maan XL is zowel los te koop als in combinatie met een vierkante zabuton (vloerkussen). De zabuton wordt gebruikt als vloerkussen waar je jouw meditatiekussen op kunt leggen. Hierdoor worden de enkels en voeten beschermt tegen de koude en harde vloer en creëer je een heerlijke comfortabele en zachte zit.

Bekijk hier de set meditatiekussen halve maan XL met zabuton

Voor wie is het meditatiekussen halve maan XL?

Het meditatiekussen is zo ontworpen dat de knieën en benen volledig ondersteund worden. Hierdoor is dit meditatiekussen perfect voor mensen die niet comfortabel zitten in een kleermakerszit of lotus omdat zij de knieën niet omlaag kunnen brengen of voor mensen met knie- of heup problemen.

Productomschrijving

Dit halve maan meditatiekussen is extra groot waardoor dit unieke ontwerp afwijkt van het traditionele halve maan meditatiekussen. Dit extra grote halve maan meditatiekussen is bij het zitvlak 40 cm breed en 20 cm hoog en loopt omlaag af naar de benen. De lengte van het gedeelte waar de benen op steunen is 65 cm zodat benen volledig ondersteunt worden. Dit slijtvaste meditatiekussen is gemaakt van verantwoord katoen en is gevuld met boekweitkaf.

Hoogte bepalen van het meditatiekussen halve maan xl

Wist je dat je de hoogte van het meditatiekussen zelf kunt bepalen? De hoes van het kussen bevat een rits waardoor je het boekweitkaf zelf aan kunt vullen of verminderen als je daar behoefte aan hebt. Zo kun je dus zelf de hoogte van je kussen bepalen.

Kenmerken

  • Hoogte bij het zitvlak is 40 cm breed en 20 cm hoog en de lengte van het gedeelte waar de benen op steunen is 65 cm
  • Hoes is gemaakt van 100% katoen (oeko-tex)
  • Handgreep is 100% wolvilt
  • Vulling halve maan meditatiekussen is boekweitkaf
  • Meditatiekussen is verstelbaar in hoogte
  • Stevige buiten- en binnenhoes met rits
  • Machine wasbaar op lage temperatuur

The Whole Spectrum

Lisdoddestraat 40
1441 NN Purmerend

Samenwerking

  • +31 6 39 78 45 45
  • info@thewholespectrum.nl